Glowbots | Nooit meer bang in het donker

Het kinderboek met een pedagogische insteek. Thema; Bang in het donker! Het boek verteld en leert het kind niet bang te hoeven zijn in het donker op een speelse manier. 15 exemplaren glow-in-the-dark muurstickers (8 uur gloeitijd) die onderdeel zijn van het verhaal maken de boodschap, niet bang te hoeven zijn in het donker, zeer effectief.

Founder en auteur Thomas Overweg ontwikkelde het boek in 2015 en was hiermee participant voor Driving Dutch Design van de ABN-AMRO bank. En tevens deelnemer van de Eindhovense Dutch Design Week in 2016 en 2017. Het boek is tijdloos doordat bang in het donker van alle tijden is.

Kun je je het nog herinneren? Dat je als kind in bed lag in een donkere kamer. Alleen. Met enge schaduwspellen op de muur. Waarschijnlijk was jij het alweer vergeten. Maar veel kinderen ervaren het nog dagelijks. Glowbots zijn de oplossing. Na het voorlezen mag eindelijk het licht uit; het moment waarop de helden uit het boek in de slaapkamer verschijnen. De lichtgevende Glowbots (muurstickers) waken de rest van de nacht over je kind. Zorgeloos slapen wordt vanzelfsprekend als dag en nacht.

“Zorgeloos slapen wordt vanzelfsprekend als dag en nacht.”

– Thomas Overweg – Founder Glowbots

Uitgave: Glowbots, Amsterdam
Auteur: Thomas Overweg
Vormgeving: Thomas Overweg
Druk: PrintPlan, Eindhoven
ISBN: 978-80-824200-0-5
Formaat: 200x200mm / Hardcover / garen genaaid gebonden / binnenwerk: 170 grs. HV Offset / bedrukt in zwart + PMS en voorzien van all-over dispersielak (satin) / rechte rug en gekapitaald

BESTELLEN:
Het boek is te bestellen via de Goedeboekendrukker, Eindhoven / 085 401 64 06 / jeroen@goedeboekendrukker.nl

Bezorgen:
Mail uw bestelling naar jeroen@goedeboekendrukker.nl

Kosten €19,95 (+€9,00 verzendkosten)

Glowbots | Nooit meer bang in het donker